24 Mart 2016 Perşembe

Kablolar İçin Pratik Çözümler


Kablolar... Hayatımızın her yerinde, teknolojinin hızla gelişmesi, iş alanlarında mutlaka kullanılan teknolojik aletler çalışma alanında karmaşaya da yol açmaktadır. Kablo geçişleri, elektirik sistemine geçiş ortalıkta çok fazla kablonun dolaşmasına neden olmaktadır. Bu durum hem görüntü açısından kötüdür hemde kaza riskini arttırmaktadır. Bu nedenle özellikle ofis içinde ofis mobilyaları için bazı pratik, şık ve espirili çözümleri paylaşmak istiyorum.

Ataçları kablo tutucu olarak kullanabilirsiniz

Ofis içinde bir başka sorunda kabloların sürekli karışması, hangisi hangi alete ait uzun uğraşlar sonucu çözümlenmesi. Bu soruna hem pratik hem ucuz hemde esprili bir yaklaşımla çözüm üretebilirsiniz. Çalışma masanızın köşesine ataçlarınızı tutturun ve demir kısmının ara boşluğunda kablolarınızı geçirin. Bu boşluklarda kablo uçları asılı kalacaktır ve çalışma esnasında hangisine ihtiyacınız olursa ona kolaylıkla erişip kullanabilirsiniz. 


Masaüstü priz kutularını değerlendirebilirsiniz

Son dönemde tasarlanan tüm ofis mobilyaları modelleri bu ayrıntıyı görebilirsiniz. Masa üstü priz kutuları hem çok şık bir görünüm sunuyor hem kusursuz bir çözüm. Çalışma alanı içinde ihtiyacınız olan tüm elektrik sistemini bu şık kutularla sahip olabilirsiniz. Alüminyum kasası içine yerleştirilmiş data girişleri çalışma masasında kablo çıkışlarını düzenlemeyi sağlıyor. Özellikle toplantı masası üzerinde kullanılan bu ürünler, toplantı esnasında yapılan sunum ve rapor görüntülemesi için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. 


Aksesuarlarla yaratıcı çözümler üretebilirsiniz

Aksesuarlar hayatımızın bir parçası çalışma alanını keyiflendiren bu ayrıntıları sık sık kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Yine bu ürünlerle yaratıcı çözümlere de sahip olabilirsiniz. Resimde gördüğünüz bu iki kule üzerinden geçirilen kablolarla bir elektrik santrali görüntüsü yaratılmış ve çok şık durmuş. Bu kullanımda hem kabloların masa üzerinden geçişi engellenmiş hem esprili yaklaşım oluşturulmuş.


Kablo tutuculardan faydalanın

Kablolar içinde tasarlanmış kablo tutucuları da değerlendirebilirsiniz. Farklı modellerle bir çok ürün bulunan bu tutucular kablo organizasyonunuz için güzel bir çözüm sunuyor.


Hem ofis dekorasyonunda hem ev dekorasyonunda değerlendirebileceğiniz ve ilham alarak farklı çözümler üretebileceğiniz bir kaç çözüm sundum umarım işinize yarar. Sizlerinde geliştiridiği farklı çözümler varsa lütfen yorumlarda iletin. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder