16 Mart 2016 Çarşamba

2016 Ofis Mobilyaları ve Ofis Projeleri

Değişen ve gelişen dünyada mobilya sektöründe yeni ve farklı bir çok detay kendisini göstermektedir. Bu blogda bu değişimlere ayak uydurmuş markaları, farklı ve ilham verici ofis projelerini ve yeni ofis mobilyalarını çağın trendlerini de belirterek paylaşacağız. Amacımız son derece geniş bir kitlenin her gün çalışmak ve başarı sağlamak için emek harcadığı ofislerde dah rahat ve konforlu alanlar nasıl oluşturulabileceğine yanıt vermek, kaliteli ortamlarda kaliteli işlerin var olacağına inandığımız için ofis dekorasyonu önemine de değinmek istiyoruz.

2016 yılında ofis mobilyaları

Yazımızın başında da değişen düzen hakkında kısa bir bilgilendirme yapmıştık bu tanımı genişletmek gerekirse; yoğun rekabet ortamı, uzun mesai saatleri, satış kaygısı, artan maliyetler ve değişen satın alma alışkanlıkları son derece stresli bir çalışma hayatını bizlere sunmaktadır. Böylesine yoğun bir alanda kaliteli iş sonuçlarına varmak içinse konfor, fonksiyonellik son derece önemlidir. İşte tam bu noktada ofis mobilyaları ihtiyaçlarımızı gözden geçirmeliyiz.


2016 yılı ile birlikte değişen iş hayatı da dikkate alındığında oldukça farklı ofis mobilyaları çözümleri kendisini göstermiştir. Kalite, güven ve ergonominin buluştuğu yeni ürünlerle ofis mobilya sektöründe bambaşka bir dönem 2016 yılı ile birlikte başlamıştır. 

Ofis projeleri etkileşimleri

Türkiye iç piyasada da dış piyasada da büyüme kaydeden markalara sahip dinamik bir pazara sahiptir. Durum böyleyken ofis mobilyaları sektörü içinde farklı ürünler, tasarımlar ve uygulamalar kendisini göstermektedir. Ofis projelerini etkileyen faktörlere göz atacak olursak.
  • Yazımızın ilk başında bahsettiğimiz gibi kurumsallaşma faktörü ofis projeleri ve ofis mobilya modellerini ciddi anlamda etkilemektedir.
  • Yeni neslin çalışma hayatına adaptasyonunu sağlayacak çözümleri oluşturmak da projeleri etkileyen bir diğer faktördür.
  • Kalabalık çalışma kadroları ve ekip ihtiyacı ofis mobilyaları değişimini desteklemiştir.
Bu üç unsuru ele aldığımızda aslında çalışma hayatını etkileyen en önemli kriter tek kelimeyle "değişimin" kendisidir.

Bu blogta bütün bu değişimlere ayak uydurmak için ofis dekorasyonunda neler yapabilirsiniz. İlham alabileceğiniz örnek ofis projeleri ve yeni tasarımlar ile ofis mobilyaları trendleri inceleyebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder